DNN/ Dotnetnuke

Vi hjälper dej att utveckla responsiva och robusta webplatser utifrån dina behov och önskemål.

DotNetNuke är byggt med öppen källkod och är Microsoft-baserat .NET (ASP.NET).

DotNetNuke (DNN) är enkel och lätt att lära sig och använda. DotNetNuke gör det enkelt att redigera innehåll direkt. DotNetNuke CMS är utformad för att kunna anpassas till alla typer av företag. Oavsett om du säljer produkter online eller inte, hjälper DotNetNuke dig att hantera alla olika typer av webbplatsens innehåll.

DNN tillhandahåller en konsekvent användargränssnittupplevelse i alla administrativa områden Oavsett var användare / chefer uppdaterar, redigerar eller skapar innehåll är instrumentbrädorna liknande, igenkännbara och enkla att navigera.

En annan bra men ändå enkel funktion som tillhandahålls av DNN är att du inte hela tiden omdirigeras till nya sidor när du modifierar ditt innehåll. Innehållsredigeringsfönstret dyker upp framför sidan du redigerar (se bild nedan). Detta gör att chefer / användare kan se liveinnehållet bredvid fönstret som de gör förändringar i.

Olika typer av åtkomst kan tillämpas på olika användare. Om du har en webbplats där endast registrerade användare kan komma åt viss information (t.ex. en resursflik, nyhetsbrev eller förening) kan du tilldela registrerade användare med större åtkomst till sidor på din webbplats och vice versa.

Moduler

Moduler har två betydelser i DotNetNuke-världen. En modul kan hänvisa till installerbar programvara som du kan lägga till på din DNN-webbplats för förbättrad funktionalitet. Dessa moduler finns alla tillgängliga i DotNetNuke-butiken på www.store.dotnetnuke.com.

Den andra definitionen av moduler avser byggstenarna på en DotNetNuke-webbsida. Det här är diskreta enheter på en webbsida som representerar visuellt innehåll för slutanvändaren (du, personen som tittar på min webbplats, är slutanvändaren).

En DotNetNuke-webbsida består av olika moduler med olika information och funktionalitet. Ett videogalleri är en modul (se PackFlash videomodul nedan). Ett bildspel är en modul. En kalender är en modul. Alla olika typer av moduler existerar sida vid sida med allt slags innehåll som ger liv på en webbsida. Moduler "ansluts" till DotNetNuke så att olika typer av innehåll och multimedia kan leva på en webbsida.

Andra innehållshanteringssystem hänvisar till moduler som plugins eller tillägg.

Använd oss - Vi hjälper dig - att använda DNN Kontakta

- Vi installerar och sätter upp din dnn-installation
- Vi utvecklar och designar sidans utseende.
- CMS DNN/ Dotnetnuke
- Vi hjälper till med innehåll och support
- Vi utbildar i DNN
Kontakta oss för att få uppskattad tid och prisuppgifter.